Search
Close this search box.

Nieuw realityprogramma SBS 6

Televisiezender SBS 6 begint vandaag (16 september) met een nieuw realityprogramma: ‘De volgende zaak’. In deze zesdelige serie worden mensen gefilmd die voor moeten komen bij de kantonrechter. Het gaat daarbij om relatief kleine vergrijpen als te hard rijden, burenruzies en openbare dronkenschap.

Volgens een woordvoerder van SBS 6 is het bijzondere aan de serie dat geen advocaten worden gebruikt, maar dat mensen zichzelf verdedigen. Dit zou leiden tot komische verwikkelingen. “We hebben meerdere realityprogramma’s en merken dat deze goed aanslaan. Mensen vinden deze programma’s leuk omdat ze zo herkenbaar zijn. Iedereen kan in dit soort situaties belanden”, meent de woordvoerder.

De zender verwacht minstens een half miljoen kijkers te trekken. De eerste aflevering is donderdag te zien om 21.55 uur. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten