Zoek
Sluit dit zoekvak.

Extra nieuws: Radio 538 blaast actie af

Radio 538 heeft zojuist op de zender bij monde van haar directeur laten weten dat de geplande actie NIET doorgaat. Dit doordat er in de loop van de middag mensen en organisaties zich tegen Radio 538 keerden. Luisteraars boden zelfs veewagens en kleine personenbusjes aan om maar mee te helpen. De actie met de 538-limousine die is gewonnen door een luisteraar gaat gewoon door, hij wordt naar zijn werk in Hoorn gebracht.

Algemeen directeur Radio 538 Jan-Willem Brüggenwirth: ‘We hebben die mensen willen helpen die niets met de staking te maken hadden en een kans willen geven om op de plaats van bestemming te komen. Helaas is onze actie niet door iedereen zo positief ontvangen.’
 
De negatieve reacties van stakers, de solidariteit voor de actie van particuliere busmaatschappijen en de veiligheid hebben het radiostation doen besluiten de actie te beëindigen. De actie was puur als ludieke actie bedoelt om gedupeerde reizigers toch op hun plaats van bestemming te brengen. [C.v.K. / Radio.NL]