Domein Radio 538 weggekaapt !

Vanaf woensdag kon men in Nederland als particulier een persoonsdomeinnaam met drie cijfers (www.jansen.123.nl) laten registreren, de zogeheten ’third level’ domeinnamen. Een van de weinige providers waar men dit kon doen was InterNLnet. Wilt u hierover uitgebreide informatie, dan kunt u dit ook hier vinden.

Een populaire naam die is aangevraagd is www.radio.538.nl (met een punt ertussen).
Dit commerciële radiostation heeft zelf als domein naam www.radio538.nl (zonder punt).

Nu is het zo dat er dus een tweede domein is geregistreerd met een punt er tussen. De eigenaar is niet Radio 538 maar V. Kerkhoff te Haarlem. De eigenaar die het domein heeft geregistreerd heeft het domein inmiddels afgestaan aan Radio 538. (M)

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email