Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 Report: Anouk week bij Evers

Binnenkort hoor je in Evers Staat Op de Top 3 allertijden van Anouk. Het mooie van deze lijst is dat jij hem zelf samenstelt. Ga nu naar Radio538.nl en stem op je favoriete hit van Anouk. Onder alle stemmers worden kaartjes voor de zeer exclusieve sessie van Anouk weggegeven. En deze kaartjes zullen wel heel erg exclusief zijn, want er worden er maar 25 weggegeven.

Eind jaren ’90 brak Anouk door met de hit “Mood Indigo”. Haar eerste echte grote hit scoorde ze met “Nobody’s wife”. Sindsdien heeft Anouk al vele Top 40 hits gescoord. Daarnaast scoorde ze al zeven keer de Alarmschijf op 538.

Dance Department start podcasting
Afgelopen donderdag is ook Dance Department toegevoegd aan het rijtje met 538 programma’s dat via podcast te beluisteren is. Het gaat hierbij niet om de reguliere zaterdaguitzending van het dance programma, maar een speciaal gemixed programma van een uur. Om ook tegemeot te komen aan de buitenlandse luisteraars van Dance Department zal deze podcast in het Engels zijn.

Het eerste half uur zal Wessel de beste nieuwe dance aan elkaar praten, waarna het tweede half uur een gastoptreden van een populaire deejay te horen is. Elke woensdag zal de podcast vernieuwd worden.

Naast Dance Department zijn ook de hoogtepunten van Evers Staat Op, Ruud de Wild, MiddenindenachtRick en Op de Valreep beschikbaar via podcast.

Superprijs
Mocht je oude televisie net kapot gegaan zijn of is alles groen op het scherm, luister dan komende donderdag naar Jeroen Nieuwenhuize. Donderdag maak je namelijk kans op een 42” plasma televisie.

Op maandag, dinsdag en woensdag maak je bij “Wie van de drie is het nie” kans op een mobiele telefoon.

I Love Radio…in de auto?
Recentelijk startte 538 met het vervolg op de reclamecampagne “I Love Radio”. Blijkbaar vond het ministerie van verkeer en waterstaat deze slogan briljant gevonden, want kort daarna kwamen zij met de campagne “I Love goed verkeersgedrag” aanzetten. Langs de autosnelwegen staan dan ook billboards met een dergelijke tekst er op. Maar er zijn er inmiddels ook al een aantal die afwijken, want op sommige is over de tekst al een sticker met een radio icoon erover geplakt, zoals die ook in de campagne van 538 te zijn.

Kort 538 Nieuws
Deze week is het de Mysterieuze week bij RuuddeWild.nl. Wat er gaat gebeuren is zelfs voor ons nog een waar mysterie, maar donderdag zal de hele week haar hoogtepunt beleven.

Op 28 oktober vindt de vijfde editie van Live38 On Tour plaats. Deze keer zal Breda aangedaan worden. De Line-up hiervan zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Vormgever Anthony Timmers gaat Radio 538 verlaten. Na 5,5 jaar vertrekt Timmers naar jinglebedrijf Topformat. Timmers was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor bijna alle jingles die op 538 te horen zijn.

De Schijven
Alarmschijf: Kelly Clarkson – Behind these hazel eyes
Dance Smash: Mylo vs. Miami Sound Machine – Doctor pressure
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte hitlijst van Nederland:
1 (1) James Blunt – You’re beautiful
2 (2) Chipz – Carnival
3 (3) Racoon – Love you more

De Klapperrr van de week: Nickelback met “Photograph” op nummer 20.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.