Tokkie TV komt er aan

De asociale familie Tokkie krijgt binnenkort een eigen talkshow (tok-show) en een muziekprogramma. De familie Tokkie; Hanna, Gerrie en de vier kinderen zullen vanaf maandag via Tokkietv.NL te zien zijn. Het programma is alleen via een videostream op internet te bekijken.

Tokkietv.NL is een initiatief van Ilse Media en Pieter storms van Storms Factory. Bezoekers kunnen elke werkdag tussen 16.00 en 20.00 uur gratis kijken, daarna zal de bezoeker moeten betalen voor een bezoek. Na 20.00 uur is het mogelijk diverse items te bekijken van de Tokkies. zoals een dagboek en een muziek programma en diverse games over de Tokkies.

Alle uitzendingen worden technisch verzorgt door Dutchview in samenwerking met Garnier Streaming Media. De streams hebben een capaciteit van 60.000 concurrent kijkers. Inmiddels hebben de Tokkies al een website en een eigen startpagina. Aanstaande maandag zal meer informatie bekend gemaakt worden. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten