Armin van Buuren maakt remix van muziek uit ’24’

De Nederlandse dj Armin van Buuren heeft een remix gemaakt van de titelmuziek van de Amerikaanse hitserie 24. De producers van de serie van zender Fox benaderden de op twee na beste dj ter wereld eerder dit jaar voor het project. Het nummer van Van Buuren wordt de titelsong van een soundtrack met de muzikale hoogtepunten uit de eerste drie seizoenen van de serie.

Het nummer moet eind januari wereldwijd uitkomen. Er wordt op dit moment gewerkt aan een clip waarin beelden uit de serie worden verwerkt met beelden van Van Buuren. Mogelijk wordt het nummer van Van Buuren gebruikt als titelsong voor het vierde seizoen van de serie, die half januari in de Verenigde Staten van start gaat. De hitserie 24 vertelt over de zwaarste dagen uit het leven van speciaal agent Jack Bauer (Kiefer Sutherland). Elke aflevering duurt exact een uur, elk seizoen duurt één dag. De reeks is internationaal een enorme hit en won onder meer enkele Emmy Awards en een paar Golden Globes. In Nederland wordt de serie uitgezonden door Yorin. [Antenne2/Radio.NL]

Gerelateerde berichten