AVRO start met Schatkamer

De AVRO start zaterdag (4 december) op Nederland 1 rond 19.30 uur met het nieuwe programma ‘De Schatkamer’. In ‘De Schatkamer’ worden acht bekende televisie persoonlijkheden geconfronteerd met hun verleden op de televisie.

Jan Mulder, Catherine Keyl, Hedy dAncona, Jos Brink, Carry Tefsen, Jan Wolkers, Paul Haenen en Karin Bloemen kijken in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid naar fragmenten van zichzelf en zullen daar commentaar bij leveren.

De Schatkamer  brengt het programma vanuit journalistiek oogpunt en de fragmenten zijn nog niet vaak op televisie verschenen.  Zo is Jan Mulder te zien als Tros-directeur bij Van Kooten&De Bie (1984), ontmoet Carry Tefsen Pim Fortuyn in Het Levenslied (1996) en ligt Paul Haenen met Emile Ratelband in een bubbelbad in Villa Felderhof (1998). [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten