NPS start webradio

De NPS is op haar muzieksite npsoutput.nl een 24 uurs muziekkanaal gestart, gericht op alle vormen van jazz en wereldmuziek. Op ‘NPS Output Webradio’ kan de luisteraar luisteren naar door de NPS opgenomen concerten, nieuwe releases en heel veel andere bijzondere muziek. NPS Output Webradio is met WinAmp, Windows Media Player en Real Player te beluisteren.

Met de lancering van dit webradiokanaal heeft de NPS een derde medium om bijzondere muziek te programmeren. Dat is hard nodig: op radio en televisie worden jazz en wereldmuziek immers steeds meer aan de randen van de nacht geprogrammeerd. Het 24-uurs webstation is een plek waar uniek materiaal, dat vaak na één uitzending op de plank ligt, nog eens uitgezonden kan worden.

Programmering webradio
NPS Output biedt een brede programmering, waarin alle genres die een plek hebben op de site aan bod komen. Iedere dag krijgt een eigen kleur, maandag – Funk & Soul Vibes, dinsdag – Beats, Breakbeats & Hiphop, woensdag – Jazzfusion & crossover, donderdag – Jazz, Blues & beyond, vrijdag – Hip Jazzy vibes, zaterdag – Electric World beats, en zondag – Acoustic World. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten