Bauer zingt met finalisten ‘1000 sterren stralen’

Frans Bauer zingt tijdens één van zijn kerstconcerten samen met de finalisten van het Tros-programma ‘1000 sterren stralen’. Het concert, dat op tweede kerstdag in het Arnhemse stadion Gelredome plaatsvindt, is rechtstreeks op televisie te volgen. Dit is volgens de Tros niet alleen het grootste optreden van Danny van Zoest en Joop Lens, ‘maar ook dat van Frans’ Het programma is, onder begeleiding van Bauer, op zoek gegaan naar een nieuw Nederlands zangtalent.

Tijdens het programma zal regelmatig ‘achter de schermen’ worden gekeken om Van Zoest en Lens te kunnen volgen. De kijker thuis bepaalt uiteindelijk wie de winnaar is en wie wordt opgenomen in de ‘stal’ van Frans Bauer. In het programma fungeerde Bauer als een mentor, die de kandidaten de fijne kneepjes van het vak probeerde bij te brengen.

Beste levenslied
Het TROS-programma ‘Gouden uren’ maakt op vrijdag (24 december) tussen 9.00 en 12.00 uur de Top 10 van ‘Het beste levenslied aller tijden bekend’. In samenwerking met TrosKompas en de site 1000sterrenstralen.nl is de verkiezing ‘Het beste levenslied aller tijden’ georganiseerd. Aan de luisteraars van Gouden uren, de lezers van TrosKompas en de bezoekers van de site is gevraagd hun stem uit te brengen op hun favoriete Nederlandstalige nummer.

Hieruit komt een Top 100 met Nederlandstalige liedjes voort. Op vrijdag 24 december presenteert Daniël Dekker de Top 10 van ‘Het beste levenslied aller tijden’. Kanshebbers voor de nummer 1-positie zijn André Hazes met ‘De vlieger’ en Frans Bauer met ‘Heb je even voor mij’. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten