NightLiveXS Awards

Het KINK FM-radioprogramma Night LiveXS en ‘LiveXS Popmagazine’ organiseren op zondag 23 januari een alternatieve Award-uitreiking. Omdat het tijd is voor wat anders dan al die gesubsidieerde en naar achterkamertjespolitiek riekende prijzen bepaalt de lezer van LiveXS Popmagazine en de luisteraar van NightLiveXS welke de beste live-acts, albums, concerten, podium en festival waren van 2004.

‘NightLiveXS Awards’
De ‘NightLiveXS Awards’ zijn vernoemd naar het radioprogramma NightLiveXS dat iedere dinsdag tot en met donderdag tussen 20 en 22 uur wordt uitgezonden op de alternatieve radiozender KINK FM. In de honderdste uitzending, op woensdag 17 november, maakten programmamakers Willem Roose en Klaas Leegwater de genomineerden bekend.

Niet alleen worden de genomineerden in het radioprogramma belicht, ook de uiteindelijke bekendmaking zal in een marathon-uitzending van het programma rechtstreeks worden uitgezonden op zondag 23 januari. De genomineerden in iedere categorie zijn geselecteerd door alle afzonderlijke jaarlijstjes van de ruim vijftig schrijvende LiveXS-medewerkers bij elkaar op te tellen, middels een puntensysteem.

De LiveXS-lezers en NightLiveXS-luisteraars zullen de uiteindelijke winnaars bepalen. In de nacht van donderdag 25 op vrijdag 26 november is op de LiveXS Website een online poll verschenen waarmee kan worden gestemd. In het decembernummer van LiveXS is ook een papieren stemformulier. Vanaf 26 november t/m 15 januari 2005 kan worden gestemd op één genomineerde per categorie. De meestgekozen genomineerden ontvangen op zondag 23 januari in Paradiso een ‘NightLiveXS Award’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten