Birgit en Tygo in ‘Spongebob’-film

Birgit Schuurman en Tygo Gernandt hebben hun stemmen geleend aan de Nederlandstalige versie van ‘De Spongebob Squarepants Film’. Schuurman verzorgt de stem van Mindy, terwijl Tygo te horen is als de betweter Dennis. In de originele Amerikaanse versie worden de figuurtjes ingesproken door Hollywoodsterren Scarlett Johansson en Alec Baldwin.

‘Spongebob’ is in korte tijd in Amerika en de rest van de wereld uitgegroeid tot een ware tekenfilmheld. De serie is in Nederland dagelijks te zien bij de kinderzender Nickelodeon waar John de Mol vanaf september 2005 gaat uitzenden. Andere stemmen zijn van Lex Passchier, Bas Westerweel, Sander de Heer en Benny Jolink. ‘De Spongebob Squarepants Film’ gaat op 3 februari in première. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten