Bobo Brard niet in ‘The Bush’ op Yorin

Patty Brard doet niet mee aan de survivalsoap Bobo’s In The Bush van Yorin. Brard heeft op het laatste moment afgehaakt. De producenten van het televisieprogramma kwamen er op ,,zakelijk gebied” niet uit met Brard. De precieze reden wilde Yorin niet zeggen. Viola Holt gaat Brard vervangen. Het geplande homeshopping programma op Via5 van Net5 is namelijk uitgesteld waardoor Viola nu met ‘Bobo’s in the bush’ mee kan doen.

Eerder weigerde Rene Muttert, Brard’s ex-man, al mee te doen met Bobo’s In The Bush. Hij neemt het Yorin kwalijk dat Patty snerende uitspraken over hem kon doen in het programma Jensen. Ook hypnotiseur Rasti Rostelli gaat niet meedoen in de survivalsoap. Hij kon eerder gemaakte afspraken niet afzeggen.

De andere BN’ers die zichzelf graag in de jungle tegenkomen zijn Fajah Lourens uit Goede Tijden Slechte Tijden, Ruud Benard uit Big Brother 1, acteur Ferri Somogyi, Lizelotte van Dijk uit de multimediasoap Jong Zuid, Menno Köhler presentator van Six Pack, judoka Jessica Gal, ex-vriendin van Bart de Graaff Valerie Zwikken en de zangers Jody Bernal en Jacques Herb. Manuela Kemp presenteert de survivalsoap.

De groep BN’ers trekt door de oerwoudgebieden in Brazilië en Argentinië. Iedere avond moeten ze zelf hun eten en slaapplaats zoeken. Wassen gebeurt in de riviertjes in het gebied. De deelnemers zijn onderworpen aan een medische keuring. Op dit moment zijn ze nog druk in training om een goede basisconditie te krijgen. Het programma wordt de hele maand december opgenomen. Deze derde serie van Bobo’s In The Bush wordt in maart uitgezonden. [Antenne2/Radio.NL]

Gerelateerde berichten