Column: Waar is het nieuwe talent?

Vorige maand schreef ik een column die flink wat reacties opriep. Ik stelde in deze column dat het beter is voor radiostations om tijd en geld te investeren in goede DJ’s dan om non-stop te gaan. Een aantal programmaleiders stelde me daarop de vraag waar het nieuwe talent dan is.

En inderdaad, waar is dat nieuwe talent?

Radiostations klagen al jaren dat er bijna geen goed nieuw talent meer is te vinden. In de tijd dat ik zelf een radiostation had is de moed me ook regelmatig in de schoenen gezonken bij het ontvangen van de zoveelste kansloze demo. Het valt inderdaad niet mee om goed talent te vinden. Je kunt ook niet even een blik uitzendkrachten opentrekken of afgestudeerde studenten werven aan de poort van de Radio Universiteit want die is er gewoon niet. Lees verder

Gerelateerde berichten