Entertainmentprogramma best bekeken programma

De late uitzending van ‘Shownieuws’ (22.50 uur) bleek gisteren het best bekeken programma in Nederland te zijn. In de doelgroep 20 – 49 jaar scoorde het programma een kijkdichtheid van 10.7 %. Daarmee scoorde het show- en entertainment-programma zelfs beter dan het voorafgaande en altijd succesvolle ‘Hart van Nederland’. In de doelgroep 6+ behaalde ‘Shownieuws’ een marktaandeel van 31.1 %, wat betekent dat ruim 1,5 miljoen mensen het programma hebben gezien.

Vanavond en morgen zal ‘Shownieuws’ in het teken staan van kerstmis. In de vroege uitzending van vanavond (19.30 tot 20.30 uur) een uitgebreid en openhartig interview met Robert ten Brink. Robert kijkt terug op zijn carrière tot nu toe en blikt vooruit op de kerstspecial die morgen op kerstavond (20.30 uur) te zien zal zijn bij SBS 6.

In de vroege uitzending van ‘Shownieuws’ van morgen een uitgebreid interview met Connie Breukhoven. ‘Shownieuws’ neemt een kijkje in haar kliniek en krijgen een rondleiding door het huis van de familie Breukhoven dat al helemaal in de kerstsfeer is. Ook viert Connie de terugkeer van haar dochter Shannah die vier maanden in Costa Rica is geweest. Ze heeft daar het weeshuis waar ze vandaan komt bezocht. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten