Finale NCRV’s Nationale Nieuwsquiz 2004

De NCRV zendt op 21 december om 21.05 uur de grote finale-uitzending uit van NCRV’s Nationale Nieuwsquiz 2004. Voor de tiende keer brengt de NCRV dit jaarlijkse evenement op nieuwsgebied op televisie. In de twaalf voorrondes speelden dit seizoen twee teams van bekende Nederlanders. Winnaars uit deze voorrondes nemen het tegen elkaar op en strijden individueel om de titel Nationale Nieuwskenner 2004.

Finalisten
De finalisten die onder meer kans maken op de titel Nationale Nieuwskenner 2004 zijn: Roelof Hemmen, Jeroen Latijnhouwers, Peter R. de Vries, John van den Heuvel, Frits Sissing, Erik Mouthaan, Nelli Cooman, Jeltje van Nieuwenhoven, Jacques Tichelaar, Mark Rutte, Boris Dittrich, Rick Nieman, Rutger van Santen, Wim van de Camp, Gerda Verburg, Doekle Terpstra, Frits Wester, Joost Karhof, Horace Cohen, Cees van der Knaap, Wouter Bos, Nebahat Albayrak en Relus ter Beek. De finale-uitzending wordt op 18 december opgenomen in Studio 20 op het Mediapark in Hilversum. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten