Herhaling: RTL Nieuws Jaaroverzicht

Afgelopen week was het ‘RTL Nieuws Jaaroverzicht’ al te zien bij RTL 4. Maandag (27 december) om 20.30 uur is een herhaling te zien bij het zusje RTL 5. Tijdens ‘RTL Nieuws Jaaroverzicht’ zullen Fluitsma en Van Tijn speciaal voor het jaaroverzicht een lied zingen waarin zij terugblikken op het afgelopen jaar. Het nummer, getiteld ‘Slecht Nieuws’, vormt de rode lijn in het jaaroverzicht. Het nummer is niet in de winkel te koop, maar is alleen verkrijgbaar op de site van RTL Nieuws.

Tegen betaling van 1,30 euro kan het nummer worden gedownload. Het mag vervolgens op CD gebrand worden, en kan onbeperkt op de computer of MP3 speler worden afgespeeld. De winst die de verkoop van ‘Slecht Nieuws’ oplevert, komt ten goede aan de stichting Help Beslan.

In het ‘RTL Nieuws Jaaroverzicht’ gaan de verslaggevers terug naar de plaatsen waar het nieuws werd gemaakt. De verslaggevers laten daar zien wat ze hebben meegemaakt, maar ook wat dat met hen gedaan heeft en hoe ze nu denken over de gebeurtenissen die ze verslagen hebben.

‘Slecht Nieuws’ werd speciaal door hen geschreven voor het ‘RTL Nieuws Jaaroverzicht’ en blikt in de tekst terug op het roerige jaar 2004. Een fragment uit de tekst: “Het slechte nieuws In Nederland, van tweeduizend en vier. Na dit jaar was het duidelijk: slecht nieuws komt ook van hier.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten