Hommage aan Ralph Inbar

De TROS komt eerste kerstdag, (zaterdag 25 december) via Nederland 2 om 20.25 uur met een hommage aan de in maart overleden grote kleine televisieman Ralph Inbar. Met twee bijzondere afleveringen van TV-Masqué eert zijn omroep de programmamaker en presentator.

Tot vlak voor zijn dood werkte Inbar aan een nieuwe serie TV-Masqué. Een programma-idee waarmee hij als enige Nederlander in 1992 de Gouden Roos van Montreux won. Het resultaat van zijn laatste werk als gevierd tv-maker is in deze, nog nooit eerder uitgezonden, grappen met de verborgen camera te zien.

Het resultaat van zijn laatste werk zijn in deze programma’s te zien waarin bekende mensen als Albert Verlinde, René Froger, Annemarie Jorritsma en Frans Bauer in het ootje worden genomen. De presentatie van deze beide programma’s is in handen van Ralph’s dochter Marjan Inbar Robberechts.

Deel 2 van de Hommage aan Ralph Inbar wordt uitgezonden op zondag 2 januari 2005. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten