Ivo Niehe in gesprek met Roxanne Hazes

Ivo Niehe ontvangt kerstavond (vrijdag 24 december) in de Tros Tv Show (Nederland 2 21.45 uur) de meest bijzondere kinderen van 2004. In hun huis in Vinkeveen heeft hij een gesprek met de kinderen van André Hazes, Roxanne en Dr. Samen kijken zij terug op de dood van hun vader, het afscheid in de Amsterdam ArenA en de toespraak die kleine Dr voor zijn vader hield.

Verder het 3-jarig vioolwonder Akim Camara, hij speelt samen met het orkest van André Rieu, Yannick van de Velde is de nieuwe Nederlandse filmster, Nicky en Klaartje van het Junior Songfestival en Tjommer en zijn Marokkaanse vriendje Badre die na de moord op Theo van Gogh een brief schreven aan premier Balkenende omdat ze zich zorgen maken. Verder kinderen die in 2004 een heldendaad verrichten. En een optreden van Xander de Buisonj met ‘Zij gelooft in mij’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten