Klassieke top 100 op Classic FM

Het klassieke radiostation ‘Classic FM’ zal op eerste kerstdag uitsluitend klassieke kerstmuziek uitzenden. En wie nog niet genoeg heeft van de talloze lijsten die diverse radiostations uitzenden, op tweede kerstdag zal ‘Classic FM’ de klassieke top 100 aller tijden uitzenden. Eerste kerstdag zendt Classic FM de hele dag klassieke kerstmuziek uit, waaronder natuurlijk hoogtepunten uit Bach’s ‘Weihnachtsoratorium’ en Händel’s ‘Messiah’.

TOP 100
Op tweede kerstdag begint ‘De klassieke Top 100 aller tijden’ om negen uur ’s morgens en eindigt ’s avonds om zeven uur met de nummer 1, al jaren ‘De Vier Jaargetijden’ van Vivaldi. De jaarlijkse uitzending van de klassieke top 100 aller tijden is het best beluisterde programma van het jaar bij Classic FM. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten