Laatste KINK FM Headlinez 2004

KINK FM heeft deze laatste week van het jaar weer een speciale programmering. Je kunt de laatste week van 2004 bijvoorbeeld luisteren naar een aantal specials en jaaroverzichten. Hieronder enkele highlights uit de programmering:

Vrijdag 31 december
Het KINK FM Jaaroverzicht
Tussen 12 en 18 uur presenteren Metha de Vos en Vincent de Lijser het Jaaroverzicht, met onder meer het belangrijkste popnieuws van 2004 en de eindejaarslijst volgens de medewerkers van KINK FM.
 
New Years Eve Jam
Vanaf 18 uur neemt Craig Solo vier uur lang de honneurs waar op deze laatste dag van 2004 met mooie hiphop en funk music, om in feeststemming te komen.
 
Jaarsluiting
Arjen Grolleman zal vanaf 22 uur, traditiegetrouw, het Kink FM-jaar 2004 op gepaste wijze sluiten.
 
Jaaropening
En natuurlijk is er ook een opening van een nieuw muziek jaar 2005! Wat en hoe, dat is een verrassing!
 
Zaterdag 1 januari
De Themes From Kink van 2004
Vanaf 9 uur passeren drie uur lang nog eens alle Themes From Kink van 2004 de revue.
 
Outlaw 141 Non-Stop
Heb je de Outlaw 141 op 24 december gemist? Vandaag nogmaals een kans om alle nummers te horen tussen 12 en 21 uur
 
KINK FM herdenkt Alfred Lagarde
In de nacht van 1 op 2 januari herdenkt KINK FM Alfred Lagarde. Tussen 24 en 3 uur zijn vele fragmenten van de overleden radiolegende te horen. Daarnaast herhaalt KINK FM de uitzending die Bart van Leeuwen op 31 augustus j.l. maakte voor Radio Veronica,. Toen werd er een uur lang teruggeblikt op het programma Countdown Caf, dat Alfred Lagarde jarenlang presenteerde.
 
PROGRAMMAS
Nevermind, Het Oude Testament en Het Nieuwe Testament
Elke middag hoor je om 16 uur in Nevermind, Het Oude Testament en Het Nieuwe Testament Het Beste uit de Outlaw 41. Vraag nu jouw favoriete nummers uit de huidige Outlaw 41 aan via radio@kinkfm.com of via het invulschema op kinkfm.com. De 5 meest aangevraagde hoor je elke middag. Bovendien maak je op deze manier dagelijks kans op een cd-pakket en een aantal leuke Kink FM-goodies!
 
Bovendien maak je in Nevermind kans op de New Found Glory-cd van deze week: Live van Dave Clarke.
 
Night LiveXS 
Elke dinsdag, woensdag en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur houden Willem Roose en Klaas Leegwater je op de hoogte van alles wat in het clubcircuit gebeurt. De laatste NightLiveXS van 2004 op donderdag 30 december staat in het teen van de Kink FM NightLiveXS Awards die op 23 januari worden uitgereikt in Paradiso.
 
Meer info
Wil je wekelijks het laatste nieuws over Nederlands enige alternatieve popzender in je mailbox? Abonneer je dan op de KINK FM-Nieuwsbrief door te mailen naar nieuwsbrief@kinkfm.com of meld je aan op kinkfm.com.
 
Oliver Schuurman