Zoek
Sluit dit zoekvak.

Toine van Peperstraten naar KX Radio

Toine van Peperstraten is vanaf deze week te horen op KX Radio. Elke woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur presenteert Van Peperstraten dan ‘Typisch Toine’. ‘Ik ben blij dat ik mijn passies radio & muziek weer kan verenigen. Omdat het ook mijn muziekkeuze is, zal het ongetwijfeld nog Typischer Toine zijn, haha. Omdat KX niet alleen erg sympathiek is, maar bovenal niet commercieel, heeft de NOS hier geen enkel bezwaar mee.’

De 38-jarige Van Peperstraten is werkzaam bij NOS Studio Sport en is daarbij ook iedere zondagvond te horen op Radio 1 als presentator van NOS Langs de Lijn. Ook zal hij nog regelmatig blijven invallen op Radio 2.

In het verleden was Toine werkzaam bij onder meer 3FM en Radio Veronica.
 
KX Radio is een initiatief van Rob Stenders en is momenteel alleen te beluisteren via internet. Naast Stenders, zijn o.a. Henk Westbroek, Gerard Ekdom, Henk-Jan Smits en Peter van Dam te horen op KX Radio. [Radiowereld.NL]