Live finale 1000 Sterren Stralen

Zondagavond is de finale van het programma ‘1000 Sterren Stralen’ met Frans Bauer. Om 20.00 uur zal de TROS via Nederland 2 een live concert uitzenden uit een serie van drie kerstoptredens in een uitverkocht Gelredome in Arnhem. De reeks concerten ging donderdag van start voor 28 duizend fans in Arnhem. Vandaag is het afsluitende optreden. Tijdens dat concert wordt ook de winnaar gekozen van het televisieprogramma ‘1000 sterren stralen’.

Het laatste kerstconcert van Bauer valt voor een deel samen met de finale van het televisieprogramma ‘1000 sterren stralen’. In de zoektocht naar de nieuwe vertolker van het Nederlandstalige populaire lied treden de twee finalisten op naast Bauer. Voor zowel de finalisten als voor Bauer is het kerstconcert het grootste optreden ooit.

De finalisten van het televisieprogramma, Joop Lens en Danny van Zoest, treden ook solo op. Tijdens het concert van Frans zal regelmatig naar ‘backstage’ worden geschakeld om Joop en Danny te blijven volgen in deze finale. Eén van hen wordt zondag in de rechtstreeks door de Tros uitgezonden laatste kerstshow door de televisiekijker tot winnaar van de talentenjacht gekozen. Die winnaar wordt opgenomen in het managementteam van Frans Bauer en zal met de ‘mensen achter Frans’ een cd opnemen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten