Maladjusted wint 3FM BuZz Award 2004

De Noord-Hollandse punkrockband Maladjusted is winnaar geworden van de Radio 3FM BuZz Award 2004 in de finale in Desmet in Amsterdam. Het radio 3FM programma BuZz zendt de finale zondag tussen 18:00 en 20:00 uit op Radio 3FM.

Met het winnen van de 3FM BuZz Award, verzekert Maladjusted zich van een een optreden in Letland tijdens het festival Muzikala Banka, dat via de Letse nationale radio en televisie wordt uitgezonden.

Ook volgens het publiek was Maladjusted de grote favoriet. Via de website Ongekendtalent.nl kreeg Maladjusted 42% van alle publieksstemmen. Het afgelopen jaar selecteerde BuZz ruim zestig bands uit de aanmeldingen op OngekendTalent.nl. Maladjusted treedt zaterdag 15 januari op tijdens het Letse festival Muzikala Banka. Op zondag 16 januari brengen zij in NCRV BuZz verslag uit van hun reis. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten