Yorin FM Update: Verschuuren vervangt Stenders

De komende twee weken is het team van ‘Stenders Vroeg Op’, de ochtendshow van Yorin FM, op vakantie. De show zal door door Maurice Verschuuren worden overgenomen. Verschuuren presenteert normaal een programma elke werkdag tussen 9 en 12 uur. De 23-jarige Tilburger begon zijn landelijke radiocarrière in 2001 in de nacht van Radio 3FM. Sinds 1 januari van dit jaar is hij te horen op Yorin FM.

De uren van Maurice Verschuuren zullen waarschijnlijk overgenomen worden door Mark Labrand. Labrand presenteert in het weekend onder meer de Pepsi Chart.

Win een reis naar Lapland
Aankomende zaterdag kun je bij Mark Labrand in de Pepsi Chart een reis naar Lapland winnen. Mark mixt twee platen in de Pepsi Mysterious Music Mix. Als jij weet welke twee platen het zijn, maak je op een portable mp3 of dvd-speler. Natuurlijk doe je ook mee voor de hoofdprijs, die reis naar Lapland.

Single Dj’s United komt op 35 binnen
De single van Dj’s United, het project waar onder andere Rob Stenders aan meewerkt, is deze week op nummer 35 binnen gekomen in de Pepsi Chart. Naast Rob Stenders werkten ook Edwin Evers, Ruud de Wild (beide Radio 538), Gerard Ekdom (Radio 3FM), Jeroen van Inkel (Radio Veronica) en Gordon (Noordzee FM) mee. De opbrengst gaat naar het Aids Fonds.

Robert Jensen was opnieuw afwezig
Afgelopen maandag en dinsdag was Robert Jensen opnieuw afwezig. Hij was net als de week ervoor ziek. Ook op deze twee dagen werd de show weer overgenomen door Robbie Feller en Jan Paparazzi. Jensen maakte afgelopen dinsdag nog wel een tv-show en woensdag was hij ook gewoon weer op Yorin FM te horen. Sidekick Jan Paparazzi was trouwens afgelopen vrijdag afwezig vanwege een familieweekendje.

Stel de Pepsi Chart 2004 samen
Deze week kun je de Pepsi Chart van 2004 samen gaan stellen. Stem op de twee platen die jij het beste vond van het afgelopen jaar. Aankomende zaterdag zal Mark Labrand die dan gaan draaien in het jaaroverzicht tussen 15 en 18 uur. Stemmen kan via de site van de Pepsi Chart.

Pepsi Chart
Dit zijn deze week de 10 best verkochte platen van Nederland:
01. (01) Chipz / 1001 Arabian Nights
02. (01) Band Aid 20 / Do They Know It’s Christmas
03. (04) Anouk / Girl
04. (11) Jay-Z & Linkin Park / Numb-Encore
05. (13) Gerard, Rene & Gordon / Live At The Arena
06. (02) Lange Frans & Baas B ft. Ninthe / Zinloos
07. (27) André Hazes / Met Kerst Ben Ik Alleen
08. (21) Snoop Dogg / Drop It Like It’s Hot
09. (06) Destiny’s Child / Lose My Breath
10. (14) Ja Rule ft. Ashanti / Wonderful
De Pepsi Chart is elke zaterdag tussen 15 en 18 uur te horen op Yorin FM, gepresenteerd door Mark Labrand. Volgende week dus met de Pepsi Chart Jaaroverzicht 2004.

Heeft u ook nieuws over YorinFM, e-mail de Yorin FM reporter.