Zoek
Sluit dit zoekvak.

Floris Molenaar van NPO 3FM naar Radio 538

Floris Molenaar stapt over van NPO 3FM naar Radio 538. Vanaf 15 juli gaat hij bij de radiozender een nieuw programma presenteren. Floris is van maandag op dinsdag, dinsdag op woensdag en woensdag op donderdag te horen tussen 00:00 en 03:00 uur en op zondagavond tussen 21:00 en 00:00 uur.

Foto: Radio 538

Momenteel is Floris nog te horen in een radioprogramma op NPO 3FM elke zaterdag- en zondagochtend van 4 tot 7 voor Kro-Ncrv.

Floris Molenaar: “Er zijn van die momenten in je leven van jaren geleden die je je nog heel goed voor de geest kunt halen, misschien herken je het wel. Een van die momenten voor mij is een zomerse zaterdagavond 10 jaar geleden. Ik zat in de auto op weg naar huis en de radio stond op 538 met op dat moment het legendarische programma 538 Dance Department met Dennis Ruyer. Vanaf toen wist ik het zeker: ik wil radio maken, en wel op 538!

Natuurlijk had ik nooit durven dromen dat dat ook daadwerkelijk zou gaan gebeuren, ik heb inmiddels groen paarse vlekken op mijn armen van het knijpen, want per 15 juli aanstaande maak ik de overstap naar Radio 538. Een stap waar ik ontzettend naar uitkijk. En een stap die ik nooit had kunnen zetten door de geweldige begeleiding die NPO Campus me heeft geboden de afgelopen 3 jaar. Markkamp en Noelle Beyne: oneindig veel dank daarvoor.

Ook laat ik met NPO 3FM een geweldige zender achter me, waar ik alle ruimte heb gekregen om te ontdekken welke stijl van radio bij me past. Ik laat een geweldig mooie radiozender achter me om de stap te zetten naar een geweldig mooie radiozender. Ik ben een geluksvogel. Op 7 juli maak ik mijn laatste programma op 3FM. Vanaf 16 juli hoor je me bij Radio 538.” [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *