Zoek
Sluit dit zoekvak.

KNVB en Radio 538 opnieuw in de verlenging

De KNVB en Radio 538 verlengen hun samenwerking tot de zomer van 2025, waarmee de partijen voor het twintigste jaar op rij gaan samenwerken. Al sinds 2005 is Radio 538, één van de hoofdmerken van Talpa Network, Official Supporter van de KNVB.

Foto: RadioWereld.NL

Door de verlening is Radio 538 ook in 2024 en 2025 de exclusieve radiopartner van de Koninklijke Nederlandse voetbalbond. Naast een nauwe samenwerking tijdens Eeuro2024 en daarbuiten de thuiswedstrijden van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen, blijven Radio 538 en de KNVB ook samen optrekken in het creëren van exclusieve content.

Na twintig jaar zijn de KNVB en Radio 538 bijna onafscheidelijk”, zo zegt Dave Minneboo, Creative Director Radio Talpa Network. “Toch is de contractverlenging iedere keer weer een moment waarop we ons beseffen hoe trots we zijn op dit partnership. Dit jaar reizen we tijdens het EK met onze luisteraars achter het Nederlands elftal aan naar Duitsland en brengen we de oranjegekte via de radio over naar Nederland. Onze luisteraars en deejays kijken daar ontzettend naar uit. De match tussen Radio 538 en de KNVB is al jaren succesvol en we zijn blij te kunnen aankondigen dat we opnieuw in de verlenging gaan met elkaar!

Tijdens het EK Voetbal in Duitsland komt de 538 Middagshow met Frank Dane live vanuit Duitsland, al is nog niet helemaal duidelijk vanaf welke locaties wordt uitgezonden. Ook speelt een prominente rol op de fanzones en tijdens de fanparades en geeft de zender tickets weg voor de wedstrijden van Oranje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *