Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio 538 op zoek naar nieuwe locaties EK-uitzendingen na schrappen Oranjecamping

Radio 538 is druk op zoek naar nieuwe locaties voor de uitzendingen van de 538 Middagshow met Frank Dane tijdens het EK Voetbal. Het was de bedoeling dat de studio steeds zou worden opgebouwd op Camping van Oranje, maar vrijdag werd bekend dat het campingplan is afgeblazen.

Foto: RadioWereld.NL

De 538 Middagshow reist tijdens het EK het Nederlands Elftal achterna door Duitsland. De uitzendingen zouden komen vanaf Camping van Oranje, waar Oranjesupporters samen de wedstrijden konden kijken en getrakteerd werden op live optredens van onder andere Roxy Dekker, Jan Smit, FeestDJRuud en Mental Theo.

Maar nadat eerder al de Camping van Oranje bij Leipzig werd geannuleerd wegens te weinig belangstelling, gaat er ook een streep door de Oranjecampings in Hamburg en Berlijn. Volgens de organisatie wegens “teveel onzekerheden en externe factoren die een veilige organisatie in de weg staan.

Voor Radio 538 betekent dit dat de zender op zoek moet naar andere locaties voor de uitzendingen van de middagshow tijdens het EK, zo laat een woordvoeder weten aam Buzz Entertainment. Ook past 538 de inhoud van de prijzen aan. Luisteraars maken bij het station kans op kaarten voor de poulewedstrijden van Oranje en zouden daarbij op de oranjecampings overnachten. Nu worden zij ondergebracht in hotels. [RadioWereld.NL]