Ivo van Breukelen nieuwe presentator Top 40 op Radio 538

[Update] Ivo van Breukelen wordt de nieuwe presentator van de Top 40 op radio. Vanaf 29 juni neemt hij het stokje over van Jeroen Nieuwenhuize. Dit is zojuist bekendgemaakt in de uitzending van de hitlijst.

Ivo van Breukelen nieuwe presentator Top 40 op Radio 538 Nieuwenhuize maakte onlangs bekend over te stappen naar Radio 10.

Daarom is hij volgende week vrijdag (22 juni) voor het laatst te horen als presentator van de lijst.

Als ontgroening werd Van Breukelen op hits van de Top 40 door pornoster Kim Holland 40 keer met een batje op z’n billen gemept.

Voor van Breukelen, die sinds 2014 op Radio 538 te horen is, is het presenteren van de Top 40 niet nieuw. Niet alleen was hij al vaste vervanger voor Nieuwenhuize op vrijdag, hij presenteerde de lijst ook enige tijd op zondagmiddag.

Update
Ivo van Breukelen: ‘De Top 40 is een legendarisch radioprogramma en ik voel mij vereerd dat ik de presentatie over mag nemen van Jeroen Nieuwenhuize. Ik word toegevoegd aan een rijtje fantastische radiomakers als Joost den Draaijer, Ferry Maat, Lex Harding, Erik de Zwart en Wessel van Diepen.’

Menno de Boer, radio director 538: ‘Ivo is al jarenlang 1 van de meest veelzijdige radio DJ’s van Nederland met niet alleen een passie voor hits, maar ook een groot liefhebber van hitlijsten. Met deze liefde én zijn frisse visie gaat de Top 40 vol vertrouwen de toekomst tegemoet.’ [Radiowereld.NL]
Foto: Radio 538 /screenshot

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email