Family7 voert opnieuw actie voor kinderen in Haïti

Tv-zender Family7 vraagt regelmatig heel veel geld van kijkers om het voortbestaan van de tv-zender niet in het gevaar te brengen. Dit keer wil Family7 geld ophalen voor arme kinderen in Haïti.

Vorig jaar voerde de commerciele tv-zender Family7 een campagne voor onderwijs aan de armste kinderen in Haïti. Dankzij de steun van kijkers was het toen mogelijk om 210 kinderen te plaatsen op een school.

Omdat de tv-zender deze kinderen wil blijven ondersteunen voert Family7 opnieuw actie. Daar is ongeveer een bedrag voor nodig van 25000 euro. Voor een bedrag van 120 euro kan een kind in Haïti een jaar lang kwalitatief goed onderwijs krijgen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email