Zoek
Sluit dit zoekvak.

Esther Dijkstra vaste nieuwslezer nieuwe middagshow Radio Veronica

Esther Dijkstra is vanaf maandag (3 juni) vaste nieuwslezer tijdens de nieuwe middagshow met Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof op Radio Veronica. Dit meldt de presentatrice op Instagram.

Foto: video still

Sinds begin mei was Dijkstra al regelmatig te horen als invalnieuwslezer bij Veronica. Nu krijgt ze een vaste plek in de opstelling.

Het afgelopen anderhalf jaar was Dijkstra invalpresentator op de radio bij Omroep Flevoland. Ook presenteerde ze regelmatig het nieuws op tv bij deze omroep. Afgelopen donderdag was haar laatste dag bij Omroep Flevoland. Daarvoor werkte ze onder meer voor Omrop Fryslân en Omroep Zeeland, NOS en Omroep Gelderland.

Radio Veronica start maandag met een nieuwe programmering. Naast de nieuwe middagshow ‘Wout & Frank’ verhuizen Frank van der Lende en Martijn Muijs naar de avond, presenteert Maris Heutink ‘Goud van Oud’ en Sander Hoogendoorn de lunch. Rob Stenders blijft op zijn post tussen 14 en 16 uur met ‘De Bonanza’ en krijgt bovendien een programma op vrijdagavond. Komend najaar start ook Gerard Ekdom in de ochtend. [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esther Dijkstra (@estherdijkstra__)