Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dit is de nieuwe programmering van Radio Veronica vanaf maandag

Radio Veronica voert met ingang van maandag (3 juni) een aantal grote wijzigingen door in de programmering. De komende tijd presenteert Niek van der Bruggen de ochtendshow. Daarna is Marisa Heutink te horen in ‘Goud van Oud’, gevolgd door het nieuwe lunchprogramma van Sander Hoogendoorn. Martijn Muijs, die de afgelopen tijd in de ochtend te horen was, verhuist naar de vooravond, van 19.00 tot 21.00 uur.

Martijn, Marisa, Niek en Sander. Foto: Mark Engelen / Radio Veronica

Robbert-Jan van de Velde, Station Director Radio Veronica: “Met Marisa, Sander en Martijn op nieuwe plekken valt de puzzel steeds meer op zijn plaats en leggen we de stevige basis van de programmering zoals je die de komende jaren zult horen op Radio Veronica. We zijn daarnaast erg blij dat Niek de komende tijd de ochtendshow voor zijn rekening neemt.

In afwachting van Gerard Ekdom, die pas na de zomer dit jaar start op Radio Veronica, neemt Niek van der Bruggen de komende tijd dus samen met zijn sidekick Lisanne Bronkhorst en nieuwslezer Joost van der Stel de ochtendshow voor zijn rekening. Vanaf 09.00 uur is Marisa Heutink te horen. Zij verhuist van de middagshow naar de ochtend om daar het classics-programma ‘Goud van Oud’ te presenteren.

Heutink neemt daarmee het stokje over van Sander Hoogendoorn, die vanaf maandag zijn nieuwe lunchprogramma presenteert vanaf 12.00 uur. Om 14.00 uur start Rob Stenders met De Bonanza en tussen 16.00 en 19.00 uur is Wouter van der Goes te horen met Frank van ’t Hof. Martijn Muijs nam de afgelopen tijd de ochtend waar en is voortaan van 19.00 tot 21.00 uur te horen. Frank van der Lende sluit de dag af met ‘Frank tot Laat’. [RadioWereld.NL]

Nieuwe weekprogrammering vanaf 3 juni:
05.00 – 06.00: The Warming Up, met Lisanne Bronkhorst
06.00 – 09.00: Niek van der Bruggen
09.00 – 12.00: Goud van Oud, met Marisa Heutink
12.00 – 14.00: Sander Hoogendoorn
14.00 – 16.00: De Bonanza, met Rob Stenders
16.00 – 19.00: Wout & Frank, met Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof
19.00 – 21.00: Martijn Muijs
21.00 – 24.00: Frank tot Laat, met Frank van der Lende