Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio Veronica Pop-Up Platenzaak geopend op Utrecht Centraal

In de stationshal van Utrecht Centraal zijn maandag de deuren geopend van de Radio Veronica Pop-Up Platenzaak. Passanten in de stationshal hebben de mogelijkheid om daar te snuffelen tussen honderden platen en muziek te beluisteren. Schuin tegenover de kleine platenzaak is bovendien ook nog een kleine fototentoonstelling te bewonderen met foto’s van liveoptredens van genoteerde artiesten, geschoten door Nederlandse popfotografen.

Foto: Ben Houdijk

Onder het motto We.Love.Music biedt Radio Veronica met de Pop-Up Platenzaak en de fototentoonstelling verdieping in hun ‘Radio Veronica Top 1000 Allertijden’: de original onder de lijsten die tot en met vrijdag 18 november te horen is op Radio Veronica.

Pop-Up Platenzaak
Wie de televisiecommercial van Radio Veronica voorbij heeft zien komen, zal de platenzaak direct herkennen: helemaal in Veronica-stijl is de pop-up in de Utrechtse stationshal ingericht. Platenzaak Concerto, een begrip voor wie thuis is in vinyl, exploiteert de pop-up. Voorbijgangers kunnen binnenkomen om hun favoriete plaat te zoeken, nieuwe muziek te beluisteren en even neer te ploffen op de bank.

Fototentoonstelling
Foto’s van liveoptredens van genoteerde artiesten uit de ‘Radio Veronica Top 1000 Allertijden’ zijn hier te zien, caught in the act door Nederlandse popfotografen. De foto’s zijn door de fotografen zelf voorzien van tekst en uitleg. Een speciaal hoekje in de fototentoonstelling is gewijd aan de dit jaar overleden zanger Henny Vrienten. [RadioWereld.NL]

Foto: Ben Houdijk
Foto: Ben Houdijk