Zoek
Sluit dit zoekvak.

Frank van der Lende verhuist naar de avond op Radio Veronica

Frank van der Lende is vanaf maandag (3 juni) in de avond te horen op Radio Veronica. Tussen 21 uur en middernacht presenteert hij dan vier keer per week ‘Frank tot Laat’. Momenteel is Van der Lende nog tijdens de lunch te horen.

Foto: Ben Houdijk

Het nieuwe tijdslot van Van der Lende is onderdeel van de vernieuwde programmering van Radio Veronica. Maandag starten ook Wouter van Der Goes en Frank van ’t Hof in de middag en later dit jaar volgt Gerard Ekdom in de ochtend.

Frank tot laat moet voelen als een gezellige biertuin met gekleurde lampen, live optredens en lekker lullen over het leven en goede muziek. Ik heb zin om met de luisteraars een intieme show te maken op de late avond,” zo zegt Van Der Lende. Op maandag gaat hij het sportweekend doornemen met bevriende sport-analisten van de Hard Gras Podcast. Op donderdag is er ruimte voor artiesten, met studiogasten en liveoptredens.

Hoe de rest van de programmering van Veronica eruit gaat zien, wordt binnenkort bekendgemaakt. [RadioWereld.NL]