Zoek
Sluit dit zoekvak.

Laatste week voor Gerard Ekdom op Radio 10

Gerard Ekdom is deze week voor het laatst te horen op Radio 10. Vrijdag (31 mei) presenteert de deejay na bijna zes jaar voor het laatst de ochtendshow ‘Ekdom in de Morgen.’

Foto: video still Youtube

Begin dit jaar werd officieel bekend dat Ekdom Radio 10 inruilt voor Radio Veronica, waar hij eveneens de ochtendshow gaat presenteren. Wanneer hij bij zijn nieuwe baas start is nog niet officieel bekend gemaakt, maar mogelijk is dit al over enkele maanden. Rob Stenders noemde in zijn programma als enkele keren de maand september.

Het was de bedoeling dat Ekdom nog tot eind juli een programma zou maken op Radio 10. Daarna zou hij nog een concurrentiebeding hebben van een half jaar, waardoor hij pas begin volgend jaar op Radio Veronica zou kunnen starten.

Maar anderhalve week geleden werd bekend dat Ekdom op 31 mei al afzwaait bij Radio 10. Het lijkt er dan ook sterk op dat Mediahuis, eigenaar van Radio Veronica, en Talpa, eigenaar van Radio 10, tot een akkoord zijn gekomen over een vervroegde overstap.

Maar wat gaat Ekdom doen vanaf volgende week? “Eerst bijkomen, uitslapen, genieten van de zomer, nieuwe ochtendshow gaan bedenken, brainstormen en dán: op naar Radio Veronica!”, zo schrijft de deejay op social media.

Vanaf maandag 3 juni presenteert Lex Gaarthuis de dagelijkse ochtendshow op Radio 10, samen met sidekick Luuk van den Braak en nieuwslezer Marrit de Vries. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Zo nu Rob van Someren nog die opeens de zaterdag en zondag tegen zijn zin in moet gaan doen.
    Lekker sfeertje bij dat Talpa Radio zeker weer zo’n snotneus die de Mol naar de bek praat en geen verstand heeft van Radio.
    Let maar op alleen Verkerk blijft weer zitten die wil niemand hebben.