Zoek
Sluit dit zoekvak.

Femke van der Veen stopt met De Weekend Bonanza op Radio Veronica

Femke van der Veen was afgelopen zondag voor het laatst te horen met ‘De Weekend Bonanza’ op Radio Veronica. Ze stopt met ene vast programma op de zender, omdat ze dit niet langer kan combineren met haar overige werkzaamheden.

Foto: Radio Veronica / Ben Houdijk

Voor mij was dit voorlopig de laatste Weekend Bonanza”, vertelde Van der Veen aan het einde van de uitzending. “Ik ga het niet groter maken dan het is, maar het is heel simpel: 7 dagen werken in een week, dat heeft gewoon een houdbaarheidsdatum en die is wat mij betreft ongeveer een jaar gebleken, want ik zit hier nu een jaar met heel veel plezier.

Van der Veen debuteerde in mei vorig jaar op Radio Veronica. Dat deed ze in eerste instantie op invalbasis, maar sinds juni presenteerde ze elke zaterdag en zondag tussen 14 en 16 uur De Weekend Bonanza.

Ondanks dat ze stopt met een vast programma, blijft Van der Veen wel werkzaam bij Radio Veronica. “Ik zal zeker van alles blijven doen op invalbasis en daarna zien we wel verder.” [RadioWereld.NL]