Search
Close this search box.

Matthijs van Nieuwkerk en Ilse de Lange presenteren nieuw muziekprogramma

In het nieuwe tv-programma ‘Pop22’, gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en Ilse DeLange, krijgen diverse Nederlandse artiesten een podium. Dit zijn de populairste bands en artiesten van het moment, beginnende muzikanten en nog onontdekte talenten: in dit muziekprogramma is plek voor iedereen.

Foto: Olivier Thijssen / BnnVara

Pop, rock, soul, hiphop, dance en het levenslied komen samen op vier verschillende podia waarop vier bands of artiesten optreden. Hoe gaat het met hen nu ze weer kunnen optreden? Wat is hun eerste of nieuwste single en welke plaat zouden de artiesten meenemen naar een onbewoond eiland? ‘Pop22’ is op 19 & 26 mei om 21.30 uur te zien op NPO 1.

In de eerste aflevering vertelt Davina Michelle over haar concert in Ahoy en hoe zij jong talent een podium geeft. Sor speelt zijn nieuwe single met zijn ‘sorkest’, en Blanks deelt hoe hij uitgroeide van YouTuber naar popartiest. Als laatste vertelt Froukje o.a. over de totstandkoming van haar nieuwe EP én speelt ze haar nieuwe single. In de tweede aflevering komen Di-rect en My Babey, Maxine, Snelle en Ammar langs. [RadioWereld.NL]