Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inschrijvingen voor de BnnVara Academy 2023/2024 geopend

Beginnende ambitieuze mediamakers kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de BnnVara Academy 2023/2024. Tijdens dit leerwerktraject van de publieke omroep worden talenten in een halfjaar klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Foto: Studio-MBK

Voor de Academy is de publieke omroep op zoek naar (online) redacteuren, producers, camjo’s en allround makers. Talenten die net als BnnVara vooruit willen, mensen aan het denken willen zetten, lastige onderwerpen willen onderzoeken, taboes willen doorbreken en een bijdrage willen leveren aan een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving, kunnen terecht bij de Academy.

Kandidaten tussen 17 en 30 jaar kunnen zich tot en met 21 mei aanmelden via bnnvaraacademy.nl.

Foto: Studio-MBK

Op zaterdag 3 juni vindt de Talentday plaats. Op deze dag mag een selectie zijn, haar of diens talenten laten zien aan professionals uit het vak. De allerbesten worden toegelaten tot de Academy. Daar krijgt talent de kans om zich te ontwikkelen tot volwaardig mediamaker, waarbij praktijkervaring en masterclasses hand in hand gaan.

Daarbij worden ze begeleid door ervaren makers uit de eigen organisatie. De talenten gaan direct aan de slag op de redacties van Baksteen of op de radio-afdeling. [RadioWereld.NL]