Zoek
Sluit dit zoekvak.

BnnVara stopt met talkshow Op1 op NPO1

BnnVara beëindigt de samenwerking met de talkshow Op1 op op NPO1 vanwege “een verschil van inzicht over de aansturing en invulling van het programma”. Dit schrijft de Telegraaf. De publieke omroep BnnVara is sinds de start van Op1 in 2020 betrokken geweest bij het tv-programma.

Het precieze verschil van inzicht waar de omroep naar verwijst, blijft onduidelijk. De voorstellen van BnnVara om dit te veranderen hebben niet tot een oplossing geleid. De omroep wil per 1 augustus stoppen.

De omroep “betreurt” dit en benadrukt dat zij vanaf het begin betrokken waren bij Op1 en samen met de redacteuren en presentatoren mooie uitzendingen hebben gerealiseerd. BnnVara is hen dankbaar en zal met hen in gesprek gaan over nieuwe projecten na deze periode.

Op1 is sinds begin 2020 dagelijks te zien en wordt gepresenteerd door duo’s van verschillende omroepen. Op vrijdag zijn Natasja Gibbs en Amber Kortzorg namens BnnVara de presentatoren. De overige avonden worden verzorgd door WNL, Omroep Max en de EO.

Eén reactie

  1. Dat is goed nieuws voor de kijkers presentatie was helemaal niks net als bij Kassa kan Amber geen zin foutloos uitspreken.