Zoek
Sluit dit zoekvak.

Morad El Ouakili per direct weg bij NPO Radio 2

Morad El Ouakili is per direct weg bij NPO Radio 2 en BnnVara. Dit meldt de deejay op Instagram. Reden voor de plotselinge breuk is dat El Ouakili en de omroep geen overeenstemming konden bereiken over zijn werkzaamheden buiten de omroep.

Foto: video still Youtube

Naast radio zien jullie me af en toe op TV (RTL Boulevard, red.) en dat komt omdat ik ook ben gaan houden van het tv-vak en super gemotiveerd ben om mezelf constant te blijven ontwikkelen,” legt de deejay uit op Instagram. Alleen stond zijn contract met BnnVara deze werkzaamheden naast radio niet toe. En ook onderhandelingen hierover zijn op niets uitgelopen, waardoor besloten is om het contract per direct te beëindigen. “Ik betreur deze uitkomst maar respecteer de keuze van BnnVara en ben dankbaar voor de samenwerking en kansen die in het verleden gecreëerd zijn.

Opnieuw veranderingen
Normaal gesproken is El Ouakili in de avond tussen 20 en 22 uur te horen. De komende neemt Jasper de Vries deze uren over met ‘Het Platenpaleis’. “Ik ga met BnnVara in gesprek over de invulling van de avondzendtijd op NPO Radio 2 en bedank Morad voor zijn enthousiaste invulling van Met Morad de afgelopen anderhalf jaar,“ zegt zendermanager Peter de Vries over het plotselinge vertrek van de deejay.

El Ouakili is inmiddels de vierde deejay die binnen een half jaar vertrekt bij NPO Radio 2. Eind vorig jaar vertrok Stefan Stasse al naar NPO Radio 5, terwijl Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof eerder dit jaar overstapten naar Radio Veronica.

Zelf wil El Ouakili nog niet spreken van een definitief afscheid van NPO Radio 2. “Absoluut geen goodbye maar een break die ik ga gebruiken om te zorgen dat ik hopelijk snel weer te horen ben op NPO Radio 2.” [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *