Zoek
Sluit dit zoekvak.

Herman Hofman alsnog gestart op Radio Veronica: “Mevrouw van het UWV, deze is voor u”

Herman Hofman heeft woensdagavond alsnog zijn debuut gemaakt als invaller op Radio Veronica. De komende weken is hij van maandag tot en met donderdag tussen 18 en 21 uur te horen op de zender. “Een nieuwe stem op Radio Veronica“, opende Hofman dan ook zijn eerste programma.

Foto: video still stream

Hofman neemt de uren over van Sander Hoogendoorn, die momenteel Marisa Heutink voor langere tijd vervangt. “Zo lang mijn maatje Sander Goud van Oud doet zit ik hier”, aldus Hofman.

Het was eigenlijk de bedoeling dat Hofman vorige week al zou starten op Radio Veronica, maar roodvonk gooide roet in het eten. Daarom was Arjan Snijders de afgelopen dagen als invaller in de avond te horen.

De 36-jarige Hofman was tot en met augustus 2022 te horen op 3FM. De deejay, die in 2015 ook de Marconi Award kreeg voor aanstormend talent, moest na 10 jaar vertrekken bij 3FM. Er was voor hem geen plek meer in de nieuwe programmering.

Zonder op de zender te zeggen dat hij er bij zijn vorige werkgever uitgeknikkerd was, maakte Hofman hier nog wel een mooie verwijzing naar. “Ik moet wel beginnen met het inlossen van een belofte. Ik heb veel aan de lijn gehangen met iemand de afgelopen tijd. Onder andere door haar zit ik hier en ik heb beloofd dat mijn eerste aangekondigde plaatje op Radio Veronica voor haar zou zijn. Dus mevrouw Glorie van het UWV, deze is voor u.” [RadioWereld.NL]