Search
Close this search box.

Rob Stenders: “Ik mag Edwin Evers een keer per maand lastigvallen over comeback

Rob Stenders hoopt nog altijd dat als Edwin Evers terugkeert op de radio, dat hij dan kiest voor Radio Veronica. Daarmee reageerde Stenders op de wens van een luisteraar die hoopte dat Evers een vast programma zou krijgen op de zender. “Denk maar niet dat we dat niet gevraagd hebben aan hem.

Foto: video still stream

Ik heb met ‘m afgesproken dat ik hem een keer per maand mag lastigvallen en dat ‘ie dat nooit stalking mag noemen”, aldus Stenders. “Er wordt aan deze wens gewerkt!

Evers verving Stenders al twee periodes tijdens De Bonanza op Radio Veronica. De eerste keer was vorig jaar zomer, toen Stenders thuis zat wegens corona. De laatste keer was begin dit jaar tijdens de vakantie van de zenderbaas.

Tijdens zijn invalbeurt bij Veronica gaf Evers al aan erg genoten te hebben. “Dit is zo’n leuk programma om te doen.” Maar voor vast wil hij zich vooralsnog niet binden. [RadioWereld.NL]

Foto: Radio Veronica / Ben Houdijk

Eén reactie

  1. Ik denk het beste is om het voor Edwin Evers laagdrempelig te houden. Bijvoorbeeld, geef hem een programma alleen op vrijdagmiddag. Een gezellige vrijdagmiddagborrel samen met Niels van Baarlen en Rick Romijn op Radio Veronica. En daarin wat ingrediënten uit de oude doos, van Evers Staat Op. Elke vrijdag lachend, de werkweek afsluiten, het weekend in. Dat lijkt mij een goed idee!