Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Radio Veronica zendt vrijdag Top 100 van 1988 uit

Radio Veronica zendt vrijdag (5 juli) de Top 100 van 1988, het jaar dat Nederland het EK won, uit. Met deze lijst wil de radiozender het Nederlands Elftal extra energie geven nu ze de kwartfinale van het EK-voetbal hebben bereikt.

1988 Was een mooi voetbal- en muziekjaar”, zegt Wouter van der Goes. “Om Oranje wat extra ‘1988 energie’ te geven zenden we vrijdag de Top 100 van 1988 uit. Een top jaar!

De grootste hits van 1988 waren ‘The Time Of My Life’ van Bill Medley & Jennifer Wardnes, de soundtrack van de bioscoop hit ‘Dirty Dancing’, ‘Nothing’s Gonna Change My Love For You’ van Glenn Medeiros en ‘Stop’ van Sam Brown.

Marisa Heutink trapt om 9 uur de lijst af met ‘Don’t Be afraid Of The Dark’ van de Robert Cray Band, waarna Rick van Velhuysen, Rob Stenders, Wouter van der Goes en Frank van ‘t Hof gedurende de dag het stokje aan elkaar doorgeven. [RadioWereld.NL]