‘Marisa Heutink naar de middag van Radio Veronica’

Marisa Heutink verhuist van de avond naar de middag op Radio Veronica. Dat melden bronnen aan RadioWereld.NL. In de middag volgt zij Tim Klijn op, die vanaf maandag 10 januari in de ochtend te horen is.

Foto: video still

Heutink zou de middagshow met Carsten van Dijk gaan presenteren. Heutink is sinds 2019 werkzaam bij Veronica. Eerst als invaller, later in het weekend en sinds juni in de avond.

Wat de toekomst van Celine Huijsmans, huidige sidekick van Klijn in de middag, bij Veronica is, is nog onduidelijk.

De rest van de dagprogrammering blijft intact met vanaf 9 uur Dennis Ruyer, Martijn Muijs tijdens de lunch en De Bonanza met Rob Stenders tussen 14 en 16 uur.

De avond van Veronica gaat gevuld worden door Willem Doreleijers en Jordi Mulderij. Doreleijers was de afgelopen maanden al regelmatig als invaller te horen op Radio Veronica. In het verleden was hij ook te horen op Radio 8FM en Puur NL in Brabant en KX Radio. Ook werkt hij als muzieksamensteller bij Joe in België

Mulderij is nu nog in het weekend te horen op Radio Veronica, maar neemt de late uren van Sander Schrik over, die gestopt is bij het station.

Ook het weekendschema zou op de schop gaan. Geruchten gaan dat Dennis Hoebee terugkeert op de zender om programma’s in het weekend te gaan maken. Hoebee was tot juni 2020 ook al in het weekend te horen op Veronica, maar moest vanwege coronabezuinigingen vertrekken. [RadioWereld.NL]

Foto: video still Youtube

2 reacties

  1. Ik vind Marisa Heutink in de namiddag een goede keuze. Ze heeft een fijne stem en heeft ook vaak wel wat boeiends te vertellen. Heeft veel verstand van muziek. Ik denk dat ze in de namiddag wel kan bewijzen dat ze evengoed is en succesvol kan worden, als alle mannelijke discjockey-grootheden.

Reacties zijn gesloten.