Radio Veronica keert vrijdagavondprogrammering om

Martijn Muijs en Thijs Meeuwsen wisselen van plek op vrijdagavond op Radio Veronica. Voortaan is Muijs vanaf 18 uur te horen met eerst een uur ‘Anthems’ en daarna twee uur lang ‘Martijn Muijs en andere Mensen’. Meeuwsen is daarna van 21 uur tot middernacht te horen, al neemt deze week Jordi Mulderij de honneurs waar.

Een gewijzigd spoorboekje“, zo noemt Muijs de verandering. Meeuwsen was sinds eind vorige maand op vrijdagavond vanaf 18 uur te horen op Veronica. Hij nam de plek in van Frank van der Lende, die nu tijdelijk de ochtendshow presenteert, en ‘Soundz Live’, dat compleet geschrapt is.

Momenteel verandert er veel in de programmering bij Veronica. Onlangs is al een nieuwe weekendprogrammering ingevoerd en Johan Derksen naar de nacht verhuisd. Komende week is Sander Lantinga voor het laatst in de middag te horen op Veronica. [RadioWereld.NL]