Hardwell keert terug met eigen show op Radio 538

Hardwell keert na enkele jaren weer met zijn eigen programma terug bij Radio 538. Zijn show ‘Hardwell On Air‘ is vanaf 3 november elke eerste vrijdagnacht van de maand te horen.

Foto: video still

Hardwell presenteert zijn programma ‘Hardwell On Air’ dan tussen 02.00 en 03.00 uur. Hardwell: “Ik ben mega enthousiast over de comeback van ‘Hardwell On Air’ op de radio. De show was altijd de perfecte manier om te verbinden met mijn fans en de muziek te delen waar ik zoveel passie voor heb. Het heeft even geduurd om deze herlancering voor elkaar te krijgen, maar ik kijk er ontzettend naar uit om dit nieuwe HOA-tijdperk af te trappen in samenwerking met Radio 538!

Dave Minneboo, Creative Director Radio: ”Onze danceprogrammering op vrijdag- en zaterdagavond heeft een waanzinnige line-up met Armin van Buuren, Afrojack, David Guetta, Lucas & Steve, Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano en Tiësto. Na Hardwell zijn comeback, kan hij met zijn radioshow natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje.” [RadioWereld.NL]