Eerste FM-frequentie Radio4All in de lucht

Radio4All is nu ook op FM te ontvangen. Zaterdagmiddag is de zender in Rotterdam op 90.5 FM aangezet, waarmee de eerste FM-zender van het station in de lucht is. Snel volgen ook onder meer Hoogersmilde en Nijmegen en Leusden.

Foto: RadioWereld.NL

Vrijdag werd bekend dat Radio4All in zee gaat met Radio Netwerk Nederland voor het beheer van het FM-zendernetwerk. Die moet nu binnen zes weken het complete netwerk, bestaande uit 16 opstelpunten, gaan bouwen. Uiterlijk 1 december moeten alle frequenties volgens de vergunning aan staan.

Radio4All mag sinds 1 september uitzenden op het landelijke FM-kavel A08, wat voorheen door Sublime werd gebruikt. Omdat er toen nog geen overeenkomst was met een zenderexploitant, werden alle FM-zenders uitgezet. Momenteel zendt Radio4All als test ‘lofi hip-hop’, een soort liftmuziek, uit. [RadioWereld.NL]

2 reacties

  1. Als test zenden ze ‘lo fi hiphop’ uit, daar zullen ze veel klanten mee trekken!
    Waar zijn de echte radiomakers gebleven?