Search
Close this search box.

Niek van der Bruggen vervangt Rob Stenders 2 maanden lang op Radio Veronica (Update)

Niek van der Bruggen gaat na ruim vier jaar weer aan de slag bij Radio Veronica. De deejay vervangt vanaf maandag (5 februari) tussen 14 en 16 uur Rob Stenders twee maanden lang tijdens zijn vakantie, zo bevestigt een woordvoerder van het station. Stenders is vanaf april weer terug.

Foto: video still

Hiermee keert Van der Bruggen na maanden etherstilte terug op de radio. De deejay was tot eind 2023 werkzaam voor Radio 538, maar was daar al enkele maanden niet meer te horen.

Onlangs liet Van der Bruggen in zijn Instastories weten snel weer te horen te zijn op de radio. Dat blijkt nu dus bij Veronica te zijn.

Zie ook: Niek van der Bruggen weg bij Radio 538: “2024 Wordt het jaar voor iets nieuws!”

 Met de invalbeurt keert Van der Bruggen terug op het oude nest. De deejay was van begin 2017 tot en met eind 2018 ook al werkzaam voor de zender. In eerste instantie presenteerde hij de ochtendshow, later verhuisde hij naar de middag. Eind 2018 verhuisde hij, door de komst van Wilfred Genee, terug naar 538. Wel was hij in augustus 2019 nog even als sidekick van Genee op Veronica te horen.

Update
Vrijdagavond tot 21 uur is Van der Bruggen al te horen op Veronica. [RadioWereld.NL]

Eén reactie