Sander Lantinga zwaait af bij Radio Veronica: “Ergens tot volgend jaar” (audio)

Sander Lantinga was donderdagmiddag voor het laatst te horen op Radio Veronica. “Ik kan het ontzettend dramatisch maken, maar dat moeten we vooral niet doen, want ik heb een ongelofelijk leuke tijd gehad.” Lantinga was sinds vorig jaar oktober in de middag op Veronica te horen.

Foto: video still stream

Eind september werd bekend dat Lantinga samen met Coen Swijnenberg overstapt naar Joe om de ochtendshow te gaan presenteren. In tegenstelling tot Radio 538 besloot Radio Veronica om Lantinga gewoon op zender te houden. Vorige week werd duidelijk dat deze week de laatste zou zijn voor de deejay.

Donderdag was dus het laatst rondje voor Lantinga op Radio Veronica. “Ik wil iedereen toch wel een beetje bedanken. Dan is het voor mij ergens tot volgend jaar.” De deejay sloot af met wat hij het mooiste liedje ter wereld: ‘Find The River’ van R.E.M. “Want het leven is als water en water gaat waar het heen moet.

Vanaf maandag is Marisa Heutink voorlopig drie dagen per week in de middag te horen. “Marisa gaat langzaam terugkomen en dis vindt het best wel een beetje spannend”, aldus zendermanager Caroline Brouwer. “Maar ze kijkt er ook ontzettend naar uit. Ze gaat op de maandag, dinsdag en woensdag radio maken met veel muziek en lekker Maris.” Wie de donderdagmiddag gaat presenteren is nog niet bekend.

De laatste woorden van Lantinga op Veronica zijn hieronder terug te luisteren. [RadioWereld.NL]