Marisa Heutink weer steeds vaker te horen op Radio Veronica

Het gaat steeds beter met Marisa Heutink. Zo goed zelfs dat ze een week lang gaat invallen op Radio Veronica. Net als afgelopen vrijdag vervangt ze ook komende week Martijn Muijs tijdens de lunch. “Leuk om dat te zeggen”, zo sloot ze vrijdag af.

Foto: video still stream

Begin dit jaar verdween Heutink van de zender en zat ze ziek thuis. “Ik heb het advies gekregen om even pas op de plaats te maken, dus dat doe ik nu”, zo vertelde begin februari. Begin april keerde ze eenmalig terug achter de microfoon van Radio Veronica, om daarna weer maanden geen programma meer te maken. Als stationvoice bleef ze wel gewoon te horen.

Maar enkele weken geleden keerde Heutink weer als invaller terug op Radio Veronica. Op vrijdag verving ze Sander Hoogendoorn tijdens Goud van Oud, het programma dat ze oorspronkelijk presenteerde. “Invallen voor de invaller”, grapte ze toen nog. Nu gaat ze weer voor langere tijd een programma maken. [RadioWereld.NL]