Sander Lantinga snapt beslissing Radio 538 om programma gelijk te schrappen

Nadat vorige week bekend werd dat Coen Swijnenberg en Sander Lantinga naar Joe vertrekken om daar de ochtendshow te gaan presenteren, reageerde Radio 538 razendsnel door beide heren direct van de zender te halen. “Dat is hun keuze en dat heb ik te accepteren”, zo vertelde Lantinga deze week in Khalid & Sophie op NPO1.

Foto: Still Radio 538

Swijnenberg is tijdens de lunch vervangen door Niek van der Bruggen, terwijl Frank Dane nu tijdelijk ook op vrijdagmiddag te horen is waar voorheen ‘De Coen & Sander Show’ te horen was. “En ik snap het eigenlijk ook wel, want we gaan natuurlijk naar de concurrent. Dan handelen ze op deze manier, dus logisch ook misschien wel.

Radio Veronica daarentegen heeft besloten om Lantinga nog wel op zender te houden. Hier is hij nog elke maandag tot en met donderdag tussen 16 en 18 uur te horen. Wanneer hij hier afscheid neemt en vanaf wanneer het duo op Joe te horen is, is nog onduidelijk. “Daar kan ik verder niet al te veel over zeggen, maar ik begin niet volgende week bij Joe. Laat ik het zo zeggen.” [RadioWereld.NL]